Hej och hå

Nu ska det alltså festas, är inte så värst pepp tyvärr. Vet inte vad det beror på, hoppas man slipper krogen iaf. :P Orka. Allt känns extra konstigt idag.

Hade inte mycket mer att säga dådå, förutom:
Det är ju för fan maj imorgon!!!!

image5image7

Känns lite som lov

För det gör det ju, vi är ju inte så ofta på skolan och nu när vi är lediga de dagar vi borde vara där känns det ännu mer konstigt. :P Men man borde väl inte klaga. Måste dock ta tag och göra alla de saker som måste göras, typ som att deklarera, läsa om skatter, skriva religion och längta efter grönt gräs.
Tänk att jag ska få rida hur mycket jag vill i sommar, och med Sandra och TS dessutom. Underbart! Nu kanske jag får tillbaka lite av mitt gamla liv. :)
Gårdagskvällen var mycket trevlig, middag på Fast food, Wendlas - som för övrigt ägde! Eller ja, Lisa ägde!!
Tommy har köpt en ny bil, jag såg fina stjärnor! Hah, och drack pucko. Trevligt! Kom hem vid två, därav den lååånga och härliga sovmorgonen!

Jag vet inte hur vi ska göra, iblad känns det ju bra, men allt för ofta gör det inte det. Så ska det ju inte vara tyvärr. Jag ska nog lyssna på Sandra.

Imorgon blir det piggelin och fest! :D

Uppdatering

image2

Familjen Gunnholt äger en halv Mr.C! Total lycka!!


Fattar inte riktigt det här. :P



image1

Det här med blogg, ska det vara någonting det? :P
Jag kan inte sitta still, tror att jag är kär.
I två stycken på samma gång.
Andreas är min redan. Och tack gode gud för det. :) Men den lilla parveln boende på Rödön är inte min än, och det kommer han nog aldrig bli heller, men förhoppningsvis kanske jag får rå om honom i sommar.
Underbara ponny, underbara hästar.
Jag är körd igen! Vill bara känna farten och kontrollen! Känslan av frihet är den bästa som finns och den får mig att må bra igen!
Och efter idag kommer jag ha mer träningsvärk. Yeye! <3

When I think of the best times of my life, I just want to go back.

Är du nöjd nu?

Är du det? Va, Sandra? :P

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0