Amaranth -

Usch vilken bra låt det är! Ryser varje gång!
Vaknade på min lediga dag av att hela min familj verkar ha bestämt sig för att stå och prata utanför min dörr, inte en bra början på dagen. Menmen, så är det när det är skollov, alla är hemma. Vilket är trevligt! ..ibland. :P

Kollade på ELLEN! Haha, underbara människa! Jag fattar inte, hon är ju inte ens rolig! Men endå så skrattar man åt henne! Gick en promenix med Pepsi genom dvärsätt, satt mig på en brygga i solen och bara myste, och för ett ögonblick var jag fullständigt tillfreds med världen. Underbart att få känna så.

Körde mamma och Sofie till tåget, de ska hjälpa Gitta att flytta. :) Käkade på donken och hade trevligt med Deg och Schwester. Kollade på film sen, och satt på News, så sammanfattningsvis har dagen varit bra! 
Förutom att det var halt när jag skulle köra hem, hade bror och tre till med.. usch.. 

"den största gåvan är att få leva"
 


USA -

För ett år sedan åkte vi ner till Stockholm.


Markoolio -

vilken stjärna! haha!
under eftersnacket av Idol på tv400 får de tekniska problem och någon säger att "Den här sändningen känns inte så värst seriös" då tillägger den mycket mogne 37 åringen "hostSVThost" Underbart!

Vilken dag, herregud, varför jobbar man på ett sånt där ställe när man absolut inte kan samarbeta? men visst, låt mig göra allt du.


...

You should know that every day I will help you find your way 
This might be an old cliché
But I don't know what I would do if I can not be there for you
Nothing in this world could ever change

My guiding light I know you are
And you are allways there when I need you the most
I know you as I know myself even if we fight and yell
I love you, you know that we are sisters in arms
We have walked a million miles, a hundred tears, a thousand smiles
There's been good times, there will be bad
But I don't know where I would be if you had not been there for me
Nothing in this world could ever change











Ny mening -

Inledande mening " En vesuvio att ta med tack"
Svar " Vi har tyvärr ingen pizza längre"
Fråga " Har ni inte pizza?"
Fråga " Var har ni pizzamenyn?"
Svar " - Nej, det slutade vi med för en månad sen ungefär, stod i tidningen"
Fråga " VA?!?! Varför då?? Dom som var så goda!! Men gud så dumt.."
Fråga "Varför slutade ni då? har ni bytt ägare?"
(Konversationen fortsätter till kunden plötsligt inser att hur mycket de än pratar om den nedrans pizzan så blir det inget av)
Fråga " Lönade det sig inte?"
Svar "Nej"
Konstaterande " Nej, ingenting tilltalar mig här längre.."
(Kunden går)

Detta säger jag minst 100 ggr om dagen nu för tiden, och självklart 100 ggr till i telefonen.

"Finns det inte en enda silljävel ni kan steka åt mig?!" >Kul gubbe, kuul.


Svartvitkatt -

Det här med att bo på landet är väl för underbart? Här går man i lugn och ro förbi en hage och ser en katt i gräset som verkar vara mycket skygg av sig, stannar och frågar hur den mår för att sen vandra vidare. Efter ett tag hör jag ett mycket högt och anklagande jamande, tittar bakåt och ser katten komma rusande i världens fart (fortfarande hysteriskt jamade) stannar och väntar in den. I tio minuter minst föröker jag bli av med den, inte det enklaste när den bara rusar framför mig när jag försöker ta mig hem! Sen försökte jag säga att det nog inte var en så bra idé att följa mig hem eftersom jag har en galen hund på gården, först då gav den sig och gick hem. Söt liten krabat. :)

Har varit och käkat lunch med Charlie, Lisa, Linn och Jesper- Mycket trevligt! ^^

> Nu har jag fått en ny hatmening på jobbet " Ketchupen finns i mitten till vänster, bakom blommorna, i trälådorna" Lik förbannat tittar alla till höger!! och frågar "Men jag ser inget" Nej men vad konstigt eftersom du tittar åt höger.. efter 5-6 "vänd på dig!, vänster, vänster!" Brukar de se den jävla lådan.. Så, det är bevisat, i varken norge och sverige bedrivs ingen som helst utbildning i vad som är höger och vad som är vänster! Suck.



Snart ett år sen.

Krokoms fucking wärdshus -

Gah! kan man vara mer less på sitt jobb? Tror inte det, eller jo, det kan man säkert.. men jag har iallafall aldrig varit så less!! Samma sak, dag ut och dag in, in med sallad, ut med sallad, in med disk ut med disk, fylla på hit och fylla på dit OCH att behöva säga " du kan stoppa småmynten DÄR" samt "Det finns vatten i läskautomaten" 1000 ggr per dag gör en inte mindre galen precis.
Skitlön får jag också.



En massagestol med myntautomat, någon?
Undrar om jag skulle bli lyckligare av att äga en sån? Jag kan se det framför mig - " Du måste stoppa småmynten DÄR!!" Näe, vid närmare eftertanke tror jag att jag hoppar det.

Bakterier -

För man tydligen med sig om man har egna skor på sig på jobbet - och det säger de plötsligt efter 3 år. :P Så, nu har Wille tvingat på mig ett par träskor, av plast. :P 300 spänn som Peter måste lägga ut.

Jaha, livet går lidare utan att man egentligen vet var det för en. Bara att försöka hänga med i tempot och leva livet som om varje dag vore den sista - Gud vad jag önskar att jag kunde leva så. Men det är nog lättare sagt än gjort.
Just nu känner jag mig bara tacksam för livet jag levt hittills och för alla som bryr sig om mig - och jag ska bättra mig.

Tänk om man skulle våga följa sina drömmar, vad tufft det skulle vara!


image86image87
image88
"Du är som vackrast när du ler" 


Ännu en rattrookie från Anderzons Trafikskola -

Jag har nog aldrig smilat så mycket som jag gjorde när jag körde ut från vägverket, helt sjukt! Jag hade kunnat börja grina av lycka vilken sekund som helst! :D Lektionen innan gick skit, verkligen, men själva uppkörningen var över så fort att jag inte hann fatta något alls. När Sanna frågade var jag hade kört precis efteråt kom jag inte alls ihåg. :P Var nog i trans eller nåt. :D

Var sen och fikade med mamma och pappa (som åker till nedre delen av landet :/ som vanligt) efter det träffade jag Christer, vilket var mycket trevligt! Sen tvingade Lisa, Sanna, Johan och Charlotte mig att köra Lisas Glen genom DriveIn-donken, vilket var en intressant upplevelse. Johan bakade muffins, och vi skulle kolla på film, meen det blev så sent så vi åkte hem. Blev till att ta med sig de supergoda bakelserna hem. Fick ett hjärta av Charlotte, underbara människa!! Jag kan inte be om mer, att ha så fina vänner borde vara olagligt. <3

image83

Så, min dag har varit helt perfekt! (förutom att jag måste prata med min älskade vän, för det är nått som inte är bra just nu)

Imorgon blir det till att köra upp till Duved för att putsa fönster, "du vill väl kunna se ut i vinter?" suck. :P

Jo, synd att Josie valde Sälen, vem ska jag nu bo med i vinter? :/
och när blev Olle längre än moi? Herregud!

image80image82image84

RSS 2.0