Hem? -

Ska jag kalla Duved för hem, eller hem, hem? :P
Ska ta bilen upp imorn låter det som, kunde inte åka med Anton, vilket var tråkigt.
Hittat en massa roliga festbilder och så vidare som Malin/jag :P tagit. :P Ni vet vad som händer om jag får tag i en kamera, det är en sjukdom!

Hoppas på bio ikväll med Tommy, kanske ska träffa Andreas också :) yey!
Trevlig dag igår, tårta och mat och ännu mera mat blandat med familj och kusiner. Sex and the City med damerna på kvällskvisten, Sanna kom och fick hem mig, Göran och Anneli. Tur att jag har henne. ^^



Sandra susade tydligen förbi på en spark utanför fönstret nyss, hutigt! Saknar henne! 

 


Atonement -





Såg den igår. ^^ Yey! Äntligen! Den var lite komplicerad, väldigt genomtänkt och mycket bra helt enkelt! Efteråt frågades det vad den handlade om, och Tommy visste inte riktigt. ;) Hehe.
Gårdagen i det stora hela var toppen! Fick se nya avsnitt av Grey´s, åka till stan med min Sandra, käka middag med Sanna och Sandra x2 och träffa en massa folk hos Jesper. <3 Borta bra, men hemma bäst! Håller mig till den ekvationen!

Men när jag är hemma så saknar jag folket där uppe, det kan inte hjälpas. Vill ha en kamera så att jag kan föreviga allt kul vi hittar på! Fick inte åka hem för Malin och Elin. Det slutade med att de hängde sig fast i mina ben. :P Och när man har en göteborgare och en härnösandstös släpandesi täckbyxorna tar man sig inte långt. :P 
Det har rullat på som vanligt däruppe, morgonmöte vid nio, flytta och starta till halv tio, se glad ut och vara hjälpsam till lunch, kuta och käka, tillbaka till en dal och läs en bok. :P Oftast utgång på kvällarna. :P Orkar dock inte följa med jämt, det är så jobbigt att ta sig nånstans överhuvudtaget när jag väl klättrat upp till stugan efter jobbet.. Men tisdagar/bygget är ett måste.
Det har varit grymt lugnt nu sista veckorna, men snart drar ju loven igång, och då blir det inte nådigt, dessutom går vi in i period två =8.30 - 17.00. Usch!
Personalfest den..hmm.. 4/2 kanske det var. Tema dansband och talang. ;) haha. Göran har fått sångförbud av sin sambo, vilket nog är ganska bra. :P 

Idag blir det släkt/tårta/morfar82/kinakina och prat om resa med ja, de flestalät det som igår. :P YEY! <3 Nu ska jag titta på första avsnitten av OC som jag fick låna av Elin. :) 

Staff -

Fest igen. :P Det är som vanligt här uppe med andra ord. ;)
Dricker vin i Malins rum, hon har fått det riktigt mysigt här sedan hon kom hem! Duktig kicka!
Saknar Dvärsätt. Men Duved är helt okey det med. ;)

RSS 2.0