Det är mycket nu -

Urray för London!! & Urray för Sandra, Sanna och Charlotte! 
Fy vad vi har haft det bra, den här helgen kommer jag leva på läänge! 
Bott i ett 16-bädds rum, sett Big Ben, London Eye, Vandrat genom Hyde Park, gått på Sex and The City, gått igenom Harrods (morr), strosat runt och shoppat loss kring Picadilly, kollat in King´s Cross, ätit massvis med god mat, suttit och skrikit över en öl på The Plough (proppen som Sandra sa ;) ) &sett Sverige förlora mot Spanien, gått på Brittish Museum, haft hur kul som helst på Madame Tussauds, hamnat på en nattklubb där vi verkligen inte passade in, hamnat på en desto bättre pub med John, gått genom London halv 5 på morgonen osv. Finns hur mycket som helst att berätta! :D

Kommer garanterat att åka tillbaka! 

Nu gäller det bara att ta nya tag, åker till Göteborg på lördag och kommer hem kring den 25 augusti.. låter länge, japp. 
Sen blir det Kroatien med Sanna, Sandra, Lisa, Charlotte, Åsa och Camilla. :D:D:D när den 6 september är här, då kommer jag att vara lycklig in i själen. 

Efter det ska norge vara fixat och vi kommer förhoppningsvis iväg, tjänar pengar (hoppas på Bratislava den 1 Okt också) sen bär det iväg till Lisa&Australien fram till säsongstart i Åre. :D Längtar!!

Chicko har kommit också, så hovslagare-Magnus var här och filade och skodde. Han är så snygg nu vår gamle man! 
Ska hinna ut en sväng ikväll innan vi åker till Källbäck (Guds gåva till människan) och myyser till på Torsdag! 

Hoppas jag och Jennie hinner träffa Sara nånting i helgen, annars gör vi som vi sa.. våldsgästar henne i Oslo! Hahaa. ;) 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0