Cow Tipping på Berlinmuren.

Tjejmiddag med Sanna, Sandra, Camilla, Charlotte och Åsa i Torvalla igår, god mat (bra idé och bra jobb som vanligt Sandra) och gott vin. :D

Det var väldigt längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår! Fruktansvärt roligt! Våra samtalsämnen var de mest underliga någonsin. Haha!

'Nu ska vi hjälpa Åsa att få mer status på sin lunar..!'
'Men, du har ju inte skrivit Balla Fakta!'
'Hur ska alla dina TRE vänner kunna veta hur du tänker nu?'

Efter mycket väl genomtänkt skrivande..

'Nu ska vi se, du kommer få minst 100 poäng till din status nu'
Camilla är vääldigt stolt över sin insats fram till resultaten kommer..

'VADÅ MINUS?!..'
Åsa blir arg!
'Camilla, du gjorde så jag fick minus 7 istället för plus 100!!'

Så var vi inte så vuxna längre, tidigare hade vi nämligen pratat barn och finanskris över vårat vita vin.
Efter den här incidenten med Åsas Lunarstorm verkade vi helt ge upp det faktum att vi är 20 och började komma in i 'the old ways' så att säga.

Ikke att förglömma knackade Åsa på dörren i början av kvällen iförd en tomtemössa av finaste slag, frågade med sin plastpåse på ryggen om det fanns några snälla barn i huset? (Åsa kommer ju inte att finnas här hos oss i jul eftersom hon befinner sig hos delfinerna på NZ och jag är bara liiite avis.. bara liite.. <3 )
Klart det fanns snälla barn tyckte vi och våra fina kalendrar delades ut. Så stolt!! :D den blev så sjuuuukt bra!! Underbar!! den ska jag ha hela livet, varje år.. och strunta i att det står 2009 och 'Jenny 21!'.. fast det kommer jag nog uppskatta när jag blir över 50 kanske. ;)

Nu kommer vi tilld e mest intressanta samtalsämnerna, ftere att vi släppt den vuxna feelingen.. Vi  ska nämligen åka Zorb, en 30-sekunders-spya för 150 kronor. En mycket bra idé av Charlotte! Kanske blir ännu bättre om vi stoppar in vår CowtippingKo där, och då förstås med grädde, glass och bär.
Milkshake! HAHA!

'''Vad blev det slutgiltiga beslutet, skulle vi ta madrasserna från gympasalen och trassla in kossorna med bubbelplast från Jula eller skulle vi ta snöslungan och slunga torrt det blöta höet och lägga under när Kon tippar? HAHA!
Som tur är lånar Chrille ut sina knäskydd också, och sen kanske Kon behöver en hjälm? Annars kanske den slår sig, och om Charlotte tänker prata med kossan tills den vaknar kanske vi måste ha öronskydd på den också?

Och sången då, vi måste ha mååånga kossor om det ska hålla ju! Speciellt förarbete också med att få Berlinmuren att ta ut en skilsmässa så att den kan förflyttas till Ås. Ingen får ju se in på ängen och alla kor! 
Det svåra blir att få muren att skriva under av egen vilja, men vi tror det funkar om vi tippar en tysk ko på muren så att den svänger till och tappar en sten med färg på skilsmässopapperet. 
Så allt det här kanske funkar endå? Vad tror ni?''' 

HUMOR! En Underbar diskussion!


 




Skönt att få umgås med er innan alla åker åt olika håll igen, dax att bestämma Duvedshelg!
Och Lisa, vi saknade dig så mycket igår! och jag hoppas att du har det lika underbart som du verkar ha! <3

Vad hände med min ekonomi föresten, mycket att köpa och fixa.. men inga pengar?

Ska bli skönt när man väl kommit igång uppe i snön sen, och alla har kommit tillbaka. Gud vad konstigt det kommer kännas att alla är där helt plötsligt! Men, helt underbart! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0